header

header

lördag 6 april 2013

Muksuexpo i Seinäjoki

Vi har haft en riktigt rolig dag på Muksuexpo i Seinäjoki. Tyvärr är det en ganska så liten mässa i Seinäjoki Areena. Men jag tror nog att min dotter var nöjd ändå. Hon somnade direkt i bilen på väg från mässan.

Man kunde få barnen gratis fotade av KuvaSeppälä. Min dotter stod och kollade på då två andra tjejer blev fotade och sen gick hon helt självmant och satte sig i säckstolen. På måndag kan man få bilden från butiken i Seinäjoki. Synd bara att vi inte har vägarna förbi där nu på länge. Men de lovade att spara bilden/bilderna tills vi kommer.

Den här Hilarius Hiiri var omtyckt. Han sjöng och lekte med barnen på scenen. Dock trodde jag att det var en björn. Han såg mera ut så.Dagens inköp blev endast 2 pyjamasar av märket Name it, en minibaby born docka med kanin och två par strumpor från Lundmyr of Sweden. Molokatalogerna skall jag njuta av.Ännu imorgon hinner ni åka på mässan i Seinäjoki Areena. Öppet 9-17

http://muksuexpo.fi/

4 kommentarer:

 1. Jättefina strumpor! vill också ha!

  SvaraRadera
 2. Kolla på nätet om det finns någon barnmässa i Åbo. Annars är det barnmässa i Helsingfors sista helgen i april.

  Strumporna kan du också beställa härifrån http://www.lundmyrvasa.com/index.html för 8 euro per par. Mässpriset var 5 euro.

  SvaraRadera
 3. Tack för att du kikade in hos mig:)
  Åhh va söta strumpor!!! :) Mår ni allihopa bra?

  SvaraRadera
 4. Detsamma till dig Satu. Visst har vi det bra, fastän tjejen är snuvig, grinig och trotsig. Trevlig helg till dig och hela stora fina familjen!

  SvaraRadera