header

header

lördag 27 april 2013

Hälsans kök burgare

Idag smakade vi på det som hittills har varit det absolut godaste ur Hälsans kök sortiment, nämligen burgare. Det var supergott kryddat, bara att steka och smakade riktigt nam nam. Verkligen värt att testa.


Samtliga produkter från Hälsans Kök är vegetariska och huvudsakligen ovo-vegetariska. Begreppet ovo-vegetariskt betyder att produkterna innehåller både grönsaker och ägg. I produktfamiljen ingår också falafel som är ett helt vegetariskt alternativ, tillverkat av kikkärtor. Produkterna (förutom falafel) är  tillverkade av soja och veteprotein och du hittar alla Hälsans Kök-produkter i frysdisken i din matbutik. Tillsammans med andra ingredienser bidrar Hälsans Kök till att skapa en komplett måltid. De är helt köttfria, men liknar kött både i sin konsistens och smak, samt passar därmed utmärkt även till en icke-vegetarians kost. Smaklig och hälsosam måltid!
Hälsans Kök -produkterna är tillverkade helt utan konserveringsmedel. De innehåller mycket protein, cirka  18 g/ 100 g. I jämförelse till exempel till blandfärs som innehåller protein 17,5 g/ 100 g, keso cirka 16 g/ 100 g och kesella cirka 10 g/ 100g.
Hälsans Kök Burgare
Burgare går snabbt att tillaga i ugnen, i en stekpanna eller på grillen. Ett fantastiskt köttfritt alternativ för dig som gillar grillat. Burgaren kan serveras på traditionellt sätt med hamburgerbröd, härliga pommes frites och en fräsch grönsallad.


Vill du också testa produkter gratis? Bli en buzzador. Klicka på den röda Buzzador appen här i sidomenyn och läs mera.

www.halsanskok.se

2 kommentarer:

  1. Vegeschnitzlarna är mina favoriter, testa också dem någon gång då ni vill ha en köttfri dag. Vår hemmavarande son är vegetarian, så de här Hälsans kök-produkterna är mycket bekanta för oss.

    SvaraRadera
  2. Roligt att ni testat Hälsans kök produkterna. Idag har vi också testat schnitzlarna. Mycket bra knaprighet, tycker jag. Men lite väl mycket panering och lite innehåll. Fast om de vore tjockare kanske de inte vore så knapriga. Dessa schnitzlar kunde man gott äta med händerna och doppa i sötsursås.

    SvaraRadera