header

header

fredag 12 april 2013

Buzzar Hälsans kök


Välsmakande vegetarisk mat för hela familjen
  Grattis! 
Jag ska buzza Hälsans Kök-produkter i min blogg! Jippiii! Spännande va?!

Företaget Buzzador har sänt mig följande information om Hälsans kök produkterna:
Samtliga produkter från Hälsans Kök är vegetariska och huvudsakligen ovo-vegetariska. Begreppet ovo-vegetariskt betyder att produkterna innehåller både grönsaker och ägg. I produktfamiljen ingår också falafel som är ett helt vegetariskt alternativ, tillverkat av kikkärtor. Produkterna (förutom falafel) är  tillverkade av soja och veteprotein och du hittar alla Hälsans Kök-produkter i frysdisken i din matbutik. Tillsammans med andra ingredienser bidrar Hälsans Kök till att skapa en komplett måltid. De är helt köttfria, men liknar kött både i sin konsistens och smak, samt passar därmed utmärkt även till en icke-vegetarians kost. Smaklig och hälsosam måltid!
Hälsans Kök -produkterna är tillverkade helt utan konserveringsmedel. De innehåller mycket protein, cirka  18 g/ 100 g. I jämförelse till exempel till blandfärs som innehåller protein 17,5 g/ 100 g, keso cirka 16 g/ 100 g och kesella cirka 10 g/ 100g.
Hälsans Kök Burgare
Burgare går snabbt att tillaga i ugnen, i en stekpanna eller på grillen. Ett fantastiskt köttfritt alternativ för dig som gillar grillat. Burgaren kan serveras på traditionellt sätt med hamburgerbröd, härliga pommes frites och en fräsch grönsallad.
Hälsans Kök Bullar
Hälsans Köks Bullar är ett enkelt och trevligt sätt att variera middagen. Lika goda med vilken smaksättning du än provar och ett idealiskt mellanmål med en krämig dipsås till.
Hälsans Kök Färs
Färs kan användas istället för köttfärs i exempelvis tacos, spagetti bolognese eller lasagne. Den passar bra som fyllning i pajer eller på pizza och ger en god och fyllig smak i soppor och såser. Tillsätt den när såsen kokat klart och låt den få ett uppkok.
Hälsans Kök Falafel
Hälsans Kök Falafel är en underbar produkt gjord av kikärtor. Passar utmärkt tillsammans med pitabröd, isbergssallad och yoghurtsås. Eller varför inte med en härlig cousoussallad? 

Även veganer kan äta den här produkten.
Mer inspiration på hur du använder produkterna för att göra läckra måltider, kan du hitta här.
Hela Hälsans Kök-sortimentet hittar du på: www.halsanskok.se
(Produktsortimentet på den svenska hemsidan kan variera något från det som säljs i Finland.)

Vad tycker du om Hälsans kök? Jag vill veta. Hör av dig. 
Vill du bli buzzador också? Klicka på den röda appen i sidomenyn och läs mera om vad det innebär.

2 kommentarer:

  1. Tror det här är första buzzadorprodukten du skrivit om som jag ens skulle överväga att köpa hem. :) Har faktiskt köpt Hälsans kök-produkter flera gånger - de är bra nödlösningar att ha i frysen. Smakar gott, innehåller oftast bra med protein och är lätta att använda. Samtidigt är de också just bara nödlösningar för mig eftersom de är lite onödigt dyra och eftersom de tillverkas i Israel. Tycker det är lite onödigt långt borta... Sedan är ju sojaodlingen också lite problematisk, i synnerhet om den inte är ekologisk, så jag är lite kluven till de här produkterna. Därför är de mera nödlösningar när man måste ha något färdigt att värma / grilla och det behöver vara just i form av korv eller biff.

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar! Kul att det är en produkt som du testat. Jag har inte hört talas om denna produkt tidigare och jag vet inte om den finns att köpa i Närpes på Eepee. Jag måste kolla. Annars så blir det att åka till Prisma. Jag får ett presentkort till S-gruppen så att jag själv skall åka och handla vilka produkter jag vill smaka från Hälsans kök.

    Priset vet jag ännu inget om och att de är tillverkade i Israel visste jag inte. Det låter ju nog lite väl långt borta. Vi får se vad de smakar.
    Vilken produkt ur Hälsans kök använder du mest? Vilken tycker du är godast?

    SvaraRadera