header

header

fredag 7 oktober 2011

Vi sätter smak på vår mat


Jaaa, vad kul! Buzzador  sänder mig Knorr Fond du Chef att buzza. Nu skall det bli smak på vår mat. :)


Uppnå en extra smakupplevelse utan kladd och spill!
Fond “du Chef” är en innovation inom smaksättning. De fyra fonderna är perfekta för dig som inte hinner, kan eller vill koka en egen fond men som vill åt den fylliga fondsmaken med bekvämligheten från en kub.

Alla varianter är gjorda av noga utvalda råvaror och innehåller inga tillsatta smakförstärkare, konserveringsmedel eller konstgjorda färgämnen. Den fylliga smaken kommer från alla ingredienser som sjudit tillsammans, precis som om en kock hade tillagat den.
För kycklingrätter

Kycklingfond - Fond “du Chef” Chicken
Fonden fungerar mycket bra till alla typer av fågelrätter. Den passar också bra till grönsaker, pasta, såser, ris, pajer, risotto, marinader och mycket annat gott till vardag och fest.


För fiskrätter

Fiskfond - Fond “du Chef” Fish
Fonden kombinerar smaken av torsk, vitpeppar, libbsticka och lagerblad. Använd till pastasås, fiskgratäng eller soppa.

För biffen
 Nötköttsfond - Fond “du Chef” Beef
Lyft din köttfärssås till en ny nivå! Den fylliga smaken passar perfekt till alla sorters biff-och kötträtter. Du kan även ha den i såser, soppor, grytor, pajer, gratänger och till ugnsrostade grönsaker för en djupare och rundare smak.

Vegetarisk fond

Grönsaksfond - Fond “du Chef” Vegetable
Grönsaksvarianten har ett brett användningsområde - till exempel soppor, marinader, lasagner och gratänger, ugnsrostade grönsaker, i bröd eller i exempelvis ditt pasta-, potatis- eller risvatten.

Vill du också testa nya smaker helt gratis?  Bli en buzzador du också. Läs mera och anmäl dig här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar