header

header

onsdag 27 februari 2013

Vi buzzar Möllers Omega-3 pikkukalat

Nu har vi fått ett paket från Buzzador igen. Som buzzador får jag och min familj  testa en hel del roliga produkter. Nu skall vi smaka på Möllers Omega-3 småfiskar. Äter man två såna små fiskar per dag så motsvarar det lika mycket D-vitamin som 5 droppar Devitol (D-vitamin dosen som alla småbarn skall ha varje dag). Dessutom får man i sig Omega 3 också. Jättebra, eller hur?
Fiskarna smakar som gelégodis. De är mjuka, lätta att tugga och därför enkelt att få småbarn att smaka. Här smakar min dotter på den första fisken. Min dotter är skeptisk till allt nytt hon sätter i munnen. Fisken gick dock ner med en gång. Både jag och min sambo tyckte om smaken på fisken. Mycket bättre än vanliga kapslar med fiskolja, sådana som måste sväljas. Vi kommer garanterat att äta upp alla fiskarna och köpa nya sedan.Varför Omega-3 och D-vitamin?
Omega-3-fettsyror är nödvändiga, därför att de är viktiga för hjärtat (DHA+EPA 250 mg/dygn), hjärnan och synförmågan (DHA 250 mg/dygn). D-vitamin hjälper till att bilda muskulatur, skelett och tänder samt är viktig för kroppens naturliga försvarsmekanism. D3-vitamin tas lätt upp i kroppen och den är mer effektiv än D2-vitamin. Möller Omega-3 Pikkukalat innehåller inga konstgjorda färg- eller sötningsmedel, samt inga konserveringsmedel. Som naturliga sötningsmedel fungerar xylitol och sorbitol. En förpackning innehåller 45 kapslar. Rekommenderad daglig dos är 2 kapslar.


Möllers OMEGA-3 Pikkukalat
i ett nötskal:
• Innehåller livsviktiga Omega-3 (DHA+EPA) och D3-vitamin.
• Passar för hela familjen.
• Smakar frukt.
• Lätta att tugga och svälja.
• Innehåller inga konstgjorda färg- eller sötningsmedel.
• Innehåller inga konserveringsmedel.
• Innehåller xylitol och sorbitol.


Möller Omega-3 finns att köpa på apotek och i dagligvaruhandeln. Exempelvis på Halpa-Halli kostar en förpackning 10,90e.

www.moller.fi

Vill du också bli en buzzador? Klicka på den röda buzzador appen till höger och läs mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar