header

header

lördag 23 februari 2013

Oral B testas

Nu har jag och min sambo via företaget Buzzador testat Oral P Pro-Expert all around protection.

Min åsikt är att tandkrämen är helt okej. Man får verkligen en stark, ren mintkänsla i munnen. Men jag tycker inte att tandkrämen är så god att jag skulle köpa den i butiken. Den har en alldeles för stark smak för min del.
Men tandborsten var bra tyckte jag :)


Min sambo testade också tandkrämen. Han tyckte att den innehöll alldeles för mycket korn. Det kändes som sand i munnen. Så han var tvungen att byta till sin vanliga tandkräm för att få tänderna borstade.
Kornigheten var något som jag inte alls noterade. Det störde inte mig iallafall.Vad tycker du om tandkrämen? Vill du testa (gratis)? Bli en buzzador.
2 kommentarer:

  1. Hej !

    Också en buzzador och buzzar denna produkt, har hört fr flera källor bl.a tandläkare på mitt jobb (är tandhygienist själv) som säger att det har hänt att användare fått känsliga slemhinnor och rent av skador på slemhinnor av denna tandkräm. Du har inte upplevt något sånt??

    SvaraRadera
  2. Hej Elin!
    Jag gillade inte tandkrämen pga av dess starka smak, så jag bara prövade nån gång och sen gav jag den till min mamma som gillade den jättemycket. Hon gillade smaken. Jag vet inte om hon fått några skador på slemhinnorna. Hon blev nyligen förkyld igen och har fått sin andra antibiotikakur. Jag kan be henne sluta med tandkrämen och se om bihålorna blir bättre då. Kanske tandkrämen kunde ha den inverkningen?

    SvaraRadera