header

header

torsdag 2 augusti 2012

Dagen till ända

Å vad det är svårt att sätta en rubrik ibland. Det känns som bara fånigt och dumt egentligen. Det finns ingen rubrik som kan beskriva en hel dag då det hänt en massa olika saker. Jag kunde sätta samma rubrik som igår, eller hoppa över den egentligen.


IDAG

Vi fick en ny elmätare. That's it
Vi åkte till Lidl och handlade mat och blöjor för ca 70 euro. Jag har blivit inspirerad av Kakkakaffes budgeträkning.
Sambon målade ett tak. Sedan började det regna.
Vi fick tv-kanalerna tillbaka. Kabelnätet är bra . . . då det fungerar.
Jag socialiserade i Gårdsloppis i två timmar. En del människor vågade sig ut i regnet så jag fick bl.a träffa mina nya engelska grannar. Det roliga är att det är tre barn i familjen. Det är alltid roligt med fler barn i byn. Det är bra för skolans fortlevnad, har jag alltid sagt. Å butiken. Tack o lov att vi har en butik som är öppen till kl. 18 måndag till lördag. Alla byar har inte det. Så fler barn till byn bara.
Min dotter sover. Ja, äntligen somnade min dotter kl.21.25. Idag sov hon 1h och 15 min på dagen. Jag förstår inte hur andras barn kan sova 4h eftermiddagsvila och ändå somna i vettig tid på kvällen.


Jag läste idag på Vbl att hotmail skall stänga. Eftersom det står på Vbl så tror jag väl på det denna gång. Suck . . . jag har massor av e-postmeddelanden sparade på hotmailen. Skall jag nu spara över dem till en annan e-postadress eller trasha. Kan man få spara sitt konto eller blir det faktiskt avslutat? Hmmmm . . . kanske jag borde läsa de där infobreven som kommer från hotmail istället för att alltid direkt ta bort dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar