header

header

lördag 7 juli 2012

Tomato Run

Mor och dotter har varit med i evenemanget Tomato Run på Tomatkarnevalen i Närpes idag. Fadern i huset har under tiden byggt på staketet till terassen. Det lär nog vara klart innan kvällen, förhoppningsvis innan regnet kommer.
Jag har varit med i olika motionsevenemang genom åren eftersom jag alltid är nyfiken på allt nytt. Jag har testat Kanontian i Ekenäs, Tjejmilen i Närpes, No smoking kävely i Helsingfors plus nån löptävling i Esbo som jag nu inte minns namnet på. Kanontian var superkul. Verkligen. Det kunde jag göra om. Jättefin bana genom Ekenäs.

Men här i Närpes var Tomato Run verkligen nåt jag rekommenderar. Jag deltog därför att intäkterna gick till Kvinnobanken, vilket jag tycker är ett gott ändamål.
Det kostade endast 5 euro att delta. Jag hade kunnat betala 15-20 euro för det direkt. Varje deltagare fick en t-shirt, ett diplom och ett en gångs presentkost till gymmet MG Depån i Närpes och mycket goda förfriskningar både i parken och vid målgången. Det var mycket för pengarna, med tanke på att det var ett välgörenhetsprojekt.  Därtill var det en jättebra bana med underhållning och "pausgympa i parken" vid ungefär halva sträckan. Det gick utmärkt att ha med barnvagnen och pausgympan gjorde att även min dotter fick springa av sig lite i gröngräset. Hon stortrivdes.

Arrangörerna MG Depån med Ingrida Grigaityte och Ann Franzén gjorde ett fantastiskt jobb. Allt gick så smidigt och var så välordnat, med tanke på att det var första Tomato Run också.
Förhoppningsvis blir det ett nytt Tomato Run nästa sommar igen.

Stort tack till MG Depån, speciellt Ingrida och Ann. Superbra :)

2 kommentarer:

  1. Tack för den fina responsen! :)

    SvaraRadera
  2. Kul att se ett bekant ansikte :) låter som ett lyckat evenemang!

    SvaraRadera