header

header

tisdag 17 juli 2012

Semesterdagar

Soligt och varmt har vi det. Pappan i huset har semester. Mamma i huset är vårdledig. Kristinestads marknad i helgen. Besök på sommarstuga hos semesterfirare hann vi med i helgen. Semesterbesökare i dagarna två till oss. Tjejen i huset njuter av att ha mycket folk omkring sig. Både små och stora pojkar och flickor. Må sommarvärmen hålla i sig lite till. Jag vill inte alls tänka på att vi har augusti redan om två veckor.

Min kramgoa tös hittade en söt pojke att hålla om, paja på och leka med. Synd bara att semesterfiraren bor så långt borta.

Plaskdammen är pop just nu. Roligt med sällskap också.

Dagens höjdpunkt var bilspelet som den här killen hade med sig. Många knappar att trycka på, musik och bilder som rörde sig. Jätteintressant. Hon var väldigt förtjust i honom speciellt och följde efter och ville leka. Möjligen för att han gav henne en "voff voff" då han och familjen anlände. "voff voff" är så kär att den redan två gånger doppats i mat och fick sedan följa med i sängen. Tyvärr glömde jag ta en bild av "voff voff".

Spela själv var bäst. Hjälp ville hon helst inte ha. Tänk att redan i 1-års ålder är spel av den här "gameboy" typen roliga.


Tänk att en nyckelpiga på ett burklock kan vara så roligt. Lättroad är hon minsann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar