header

header

söndag 9 augusti 2015

Familjedag på Åminne idag

Storasyster fick själv vara med mamma på familjedagen i Åminne idag. Det var nog lika så bra att lillasyster var hemma för det fanns inte riktigt så mycket som hade intresserat henne där. Men för storasyster var det en mycket rolig dag. Hon har väntat så länge på att få träffa Lofus. Idag fick hon äntligen träffa honom. Det blev många kramar, säkert 20 ggr sprang hon fram och kramade Lofus. Helst skulle hon vilja ha honom hemma. Han är så mjuk och fin.
Lofus fick teckningar på sin födelsedag.
Storasyster lekte även brandman och släckte bränder.


Hon fick sin första ansiktsmålning. Tidigare har hon bara velat ha bild på armen. Men nu hittade hon en fin bild som hon ville ha med limmade pärlor.

Vi lyssnade på Apan Anders.


Storasyster lekte med en kanin. Det var meningen att den skulle hoppa över hinder. Men kaninen ville nog helst vara ifred. 


Hon red även på en häst. 
Familjedagen var toppen. Många olika aktiviteter fanns det att välja på. Vi lyssnade också på sagor, och hoppade i hopsis borg. Det fanns möjlighet att köpa tacobuffé i restaurangen. Allt annat ingick i priset. Trots det lilla inträdet på endast 5 euro så var det inte alls trångt med folk. Jag hade nog trott att många fler familjer skulle dyka upp. Vädret var soligt och fint. Så verkligen ett bra evenemang en söndagseftermiddag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar