header

header

fredag 28 juni 2013

En lekfull dag

Idag har det varit en rolig dag. Först kom fönster montören Johan kl.8.30. Vi hann precis stiga upp. Nu är nya fönster och dörrar på plats. Mycket fint!

Sen kom en kompis med mamma vid 10-tiden. Det var riktigt roligt med besök igen idag.

"Hoppa tuts-matta" säger dom

Lika så roligt att falla som att hoppa

Inne-lek

På eftermiddagen fick vi gå på kalas hos en granne. Det var första gången som min tjej var på ett riktigt barnkalas med så många (ett tjugotal kanske) barn. Många "stora" barn, som intresserade mer än dom i egen ålder. Tjejen försökte desperat få de stora pojkarnas uppmärksamhet genom att kasta krocketklot på dem. Men hon fick bara ett "aj" som svar. Så hittade hon en massa leksaker inne i huset, bland annat en gunghäst. Den blev intressant för både stora och små flickor.

Mamma och tjejen på väg på kalas

Otroligt mycket gott av alla de slag; godis, chips, frukt, kakor, tårta, läsk och saft. Jag var verkligen nöjd åt att min tjej åt nåt för en gångs skull. Mat är ju inte hennes stora passion. Men nu fanns det ju en hel del sånt som hon gillade tydligen; salta pinnar, ostbågar, vindruvor, jordgubbar och morötter. Hon hade rätt bra tålamod vid bordet och ville ha "mera sån" och "mera sån". Därför gör det inget att hon somnade i soffan direkt vi kom hem. Jag tror hon var så trött och mätt :)
Vi skall nog ta modell av detta kalas och ha något liknande då tjejen fyller 3. Då börjar hennes kompisar bli så stora också att de kanske får äta både salt och sött. Plockmat verkar gå hem hos de flesta barn. Synd bara att tjejen fyller år i januari. Det går inte att springa ut och in lika lätt då.


En trött tjej vilar sig efter dagens lek och skojInga kommentarer:

Skicka en kommentar