header

header

fredag 19 oktober 2012

Matrikel för NGs studenter 1997

Alla ni som blivit studenter vid Närpes gymnasium. Snälla, fyll i matrikeln. Det är några enkla frågor om var ni bor och vad ni jobbar med. Det vore roligt om alla kunde delta, speciellt alla ni som blev studenter år 1997.
Här följer ett brev från den nuvarande rektorn
NÄRPES GYMNASIUM 40 ÅR

Hej!
År 2013 fyller Närpes gymnasium 40 år. Detta vill vi fira på olika sätt under läsåret 2013 – 2014, bl.a. med en 40-års jubileumsmiddag någon gång i oktober – november 2013.  Under jubileumsåret skall vi också ge ut en 40-årshistorik, som sammanfattar ”allt” från den dramatiska starten till det moderna gymnasiet vi är i dag. En historik­grupp har bildats och den består av Harry Nordberg, Johan Bergkull, Marianne Krook-Björklöf, Göran Sundqvist och undertecknad. Vi försöker sammanfatta dessa 40 år men vi behöver också din hjälp!
Det finns många anekdoter och minnen från 40 år, så vill du hjälpa oss att skriva, får du gärna skriva ett bidrag till historiken. Skicka ditt bidrag till ng40@narpes.fi före 30.11.2012. Även bilder tas emot. Skicka dem till Närpes gymnasium, Skolgränd 9A, 64230 Närpes st. Bifoga ett litet brev med kortets ägare och adress samt en bildtext/förklaring till bilden. Bilden returneras.
I historiken har vi också tänkt göra en matrikel för att kunna följa upp var alla som blivit student från Närpes gymnasium placerat sig efter studenten och vad alla gör i dag. Därför vill vi att du går in på vår hemsida www.narpes.fi/skolor/gymnasiet och fyller i vår webenkät FÖRE 18 NOVEMBER. Vi vill veta ditt namn (tidigare efternamn inom parentes), din boningsort när du gick i gymnasiet, studentår, dina studier/examen, var du bor idag samt vad du jobbar med i dag. Denna förfrågan torde inte ta så länge att fylla i, så gör den genast för annars glömmer du bort den. Många har redan svarat men det är långt tills vi kommer över 2000 svar ännu. Vilken årskull får tag på flest medstuderande? Gå in på hemsidan och kolla vem som svarat på enkäten. Uppmana även dina medstuderande att fylla i matrikeln, skriv ett inlägg på din facebooksida etc. Tillsammans når vi alla!
Vi återkommer med mera information om jubileumsåret nästa år.
Ha en god fortsättning på hösten


Mikael Snickars
Rektor vid Närpes gymnasium
040-5877 928

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar