header

header

lördag 28 maj 2016

Vi har träffat Lido

Idag åkte vi till Stenhaga. Barnens farmor kom också med.
Först träffade jag en gammal studiekompis och köpte en symaskin till. Det är bra att ha en extra. Nu kan jag sätta svart tråd i en och vit tråd i en annan.
Men den verkliga orsaken till att vi åkte till Stenhaga (Korsholm) var för att träffa Lido, vara mästerdetektiv, äta grillkorv och dricka saft. Det bjöds på tre olika sorters korvar.


Lillasyster tycker så otroligt mycket om att krama alla mjuka stora djur, maskot som maskot spelar ingen roll. Det blev inget slut på kramandet. Efter 50 minuter gick Lido iväg för att ta en välförtjänt paus. Lido är bara 1 år gammal och har bara varit i Vasa hittills. Vi talade om för honom att han är välkommen till Lidl i Närpes också. Mycket välkommen :) 

Storasyster hade tålamod att stå i kö för ansiktsmålning. Det blev en Hello Kitty den här gången. På andra kinden ville hon ha glitter. Lillasyster somnade efter den roliga träffen med Lido. Storasyster kom med mig till Lillens loppis i Dragnäsbäck. Det finaste barnloppiset man kan hitta. Tyvärr hittade vi inte det som vi var ute efter men väl några böcker, en ljudlig gitarr och några plagg. Det fanns många fina klädesplagg där. Men man kan inte köpa allt.


Väl hemma gick pappa med på att fylla i vatten i poolen och tända grillen. Rutschkanan fyndade jag på Bygdegårdens loppis i Malax för några veckor sedan. Storasyster konstaterade att det varit en "fin dag" och efter badandet "den roligaste dagen" på länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar