header

header

fredag 25 december 2015

Julafton i bilder

Äntligen julafton. Storasyster har väntat i ett helt år. Dessutom var det också Jesus barnets födelsedag så vi måste ha ballonger i taket. Storasyster har tagit till sig allt de fått lära sig i församlingens dagklubb. Hon har sjungit julsånger och pyntat till kalas. Hon har förstått att julafton firar vi till minne av Jesu födelse.

I väntan på tomten tittade vi på TV och åt risgrynsgröt flera gånger under dagen. Sent på eftermiddagen kom mormor och morfar på besök för att invänta tomten. Det viktigaste på julafton är själva tomten. Ingen jul utan "hande i langrockin" säger storasyster. Men det var nog spännande att vänta.

Äntligen är tomten här efter ett helt år av väntan. Lillasyster blev lite rädd vid första anblicken. En lång, stor figur med långt vitt skägg. Men då hon väl förstått att han kommer med paket så blev hon mycket intresserad av honom. Hon stod bredvid med handen upp och väntade på nästa och nästa paket. Hon synade tomten nogrannt. 
En egen docka och ett cirkustält


Kram till tomten Frost-feber. Storasyster var förvånad över hur tomten kunde veta att hon ville ha Frozen-prylar.Lillasyster fick också Frozen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar