header

header

onsdag 8 juli 2015

Barnens kalasturné i Lappfjärd

Genom att rita en teckning till Vasabladet så vann storasyster fribiljetter till Barnens kalasturné. Idag använde vi biljetterna i Lappfjärd.


Barnens Kalasturné är ett familjeevenemang som består av scenprogram, ledda lekar, pyssel, servering och trevlig samvaro. I år fyller evenemanget 10 år och vi firar det med att erbjuda extra roligt och brett program!  http://www.estrad.fi/barnensestrad/
Evenemanget inleds med den nyskrivna pjäsen ”Mr. Hamsters äventyr”. Det är en rolig och fartfylld pjäs som beskriver ett gäng hamstrars roligheter och funderingar. På scenen: skådespelaren Carla Fri. Efter det är det dags för konserten ”Världens bästa Astrid - en musikalisk resa i Astrid Lindgrens värld med Apan Anders, sångerskan Jessica Riippa och gitarristen Anders Östling.


Alla barn – och vuxna – får sjunga med och lyssna på de klassiska barnsångerna som väcker så trevliga och fantasifulla minnen hos oss alla. Publiken aktiveras också bl.a. genom frågor och Apan Anders aktivitetssånger. 

Efter scenprogrammet följer pyssel, servering och andra aktiviteter. Liksom tidigare år erbjuds gratis ansiktsmålning. Barnen får aktivt delta i programmet och alla är hjärtligt välkomna!

https://events.osterbotten.fi/evenemang/visa/7139-barnens-kalasturne-2015


Apan Anders sjöng sånger från Astrid Lindgrens kända sagor.


Det är roligt att bli målad på armen. Stinky skall det vara.I år ställde hon gladeligen upp på bild med Apan Anders. En gul tröja ville hon också ha. Det blev storlek 116 så att den inte är för liten till nästa sommar redan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar