header

header

lördag 14 mars 2015

Arne Alligator i Närpes idag

Ibland kan man ha nytta av att ha tecknat försäkringar i ett speciellt försäkringsbolag. Nu i veckan fick vi nämligen fribiljetter till Arne Alligator konserten i nya Mittistan huset i Närpes. Det var första gången som vi idag besökte den nya fina salen som även fungerar som biosalong.
Vi kom redan 20 minuter före klockan 14 så jag var osäker på ifall storasyster verkligen skulle orka hela konserten ut. Dessutom har hon alltid varit mycket rädd för maskotar. Hon har aldrig vågat gå i närheten av vare sig Mumin, Wasalandia Walle, jultomten eller Serla ekorrar. Men det gick över förväntan.
Hon var riktigt engagerad hela showen, som varade en hel timme. Hon ville inte gå ner till scenen och dansa med de andra barnen MEN hon ville själv krama Arne Alligator, till och med TRE gånger så att mamma skulle hinna fotografera. Hon ville bestämt ha en t-shirt med alligatorn på. Det kunde hon få som belöning för att hon vågade krama. Det gick hur bra som helst att vara på konsert.  Nu vågar vi nog åka till Leos Lekland i sommar. Månne inte hon kramar lejonet Leo också. Jag tror att hon har förstått nu att det är en människa inuti den där dräkten. Hon sa något om det idag. "Det var ju en gubbe". Ja, och då är det ju inte så farligt.

Här kan du läsa mera om Arne Alligator och djungeltrumman.

http://www.arnealligator.fi/

http://sv.wikipedia.org/wiki/Arne_Alligator_%26_Djungeltrumman


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar