header

header

fredag 9 januari 2015

Snart börjar de...

Vårens tv-serier som jag skall följa

ULLARED
Tv-serien börjar måndagen den 19 januari kl.21 i Sveriges Kanal 5.Butiken Gekås på nätet http://www.gekas.se/


FAMILJEN ANNORLUNDA
Tv-serien börjar torsdag 22 januari kl.21 i Sveriges TV 4. Bloggarna Madde Ilmrud, Mirka Norrström och Trollmorsan  (Anna Wahlström ) kommer att medverka med sina familjer. 

Svensk dokumentärserie från 2015. Om familjer med många barn. Deras liv ser inte riktigt ut som andra barnfamiljers och de tvingas hitta nya vägar för att vardagen ska fungera. Men föräldrarna har ändå den viktigaste ingrediensen för att få livet att fungera, kärleken till barnen och till varandra.

Avsnitt 1:
Hos familjen Norrström går man i väntans tider då mamma Mirka är gravid med sitt trettonde barn som väntas komma i februari 2015. Förra säsongen planterade de ett äppelträd som de nu skördar frukt från och gör en äppelpaj. Det visar sig att pappa Peter är en gottegris som smygäter av smeten. Mirka engagerar alla barnen att måla en gardin till ett av sovrummen och det blir mycket kladd. Äldsta sonen Kevin startar ett vattenkrig. 
Familjen Wahlström har flyttat till Hjo där pappa Christian och mamma Anna renoverat en hel del i det nya huset. Mycket är gjort men det finns en hel del som inte är klart. Familjen åker till en fiskerestaurang och under tiden de väntar på bord passar barnen på att leka av sig. Dagen avslutas med ett besök på kvarterets uteplan. 
Hos familjen Ilmrud bestämmer sig pappa Mikael för att överraska mamma Madeleine med en middag och han passar på när hon är hos frisören. Han tar hjälp av barnen i affären men att laga middagen visar sig inte vara så lätt. Den romantiska middagen blir en succé trots att den snart förvandlats till ett barndisco.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar