header

header

fredag 28 november 2014

Veckan som gått

Den här veckan har det varit mycket aktiviteter. Vi har träffat kompisar tre dagar den här veckan. Det har varit mycket roligt. Idag var de fyra stycken kompisar som sprang efter varandra. Springa och hoppa verkar höra till åldern.
Vi har denna vecka också bakat pepparkakor hos mormor, varit på loppis, fått paket på posten och sett Osmo på Sparbanken. Lillasyster har haft 6 månaders kontroll vid hälsostationen. Dessutom är pappan i huset i Vanda på kurs. Vi väntar på att han skall komma hem. Lite inköp från IKEA väntar vi också på. Storasyster väntar på Ahlgrens julgranar. Lite bilder från veckan kommer här.

Loppisfynd från Fyndis i måndags.


Leriga vägar på väg till mormor och morfar. Vädret har varit vått och varmt för årstiden.


Pepparkaksbak hos mormor


Veckans pyssel
Veckans lillasyster. Hon har varit på 6 månaders kontroll och är nu 65 cm och 6,8 kg. Sover mycket bra, biter i allt, äter gärna mat och observerar vad vi gör. 
 
Osmo på Sparbanken
Storasyster ville absolut träffa Osmo. Men det gick som alltid. Hon blev rädd och gömde sig bakom mamma. Hon vågade endast vinka på avstånd. Ingen kram fick han. Väl hemma igen berättar hon att hon skall bo med Osmo då hon blir större. Han skall bjuda henne på mat och de skall leka tillsammans. Hon kan sova med Osmo och han var nog så mjuk och fin. Vi får se hur det går nästa gång hon träffar honom. Väldigt intressant var han nog. Osmo pratar också, säger hon förvånat.


Veckans paket i postlådan. Storasyster har gjort hela bollen själv. Mamma har hjälpt med svamparna. Tomten står nästa i tur. Plåster finns klistrade lite överallt. Jag skall försöka komma ihåg att jag har två runda plåster på knäna.
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar