header

header

fredag 29 mars 2013

Önskas

Jag gillar att gå på loppis, surfa runt på olika loppisgrupper på Facebook och kolla in webbshopar. Jag kan väl inte påstå att jag ofta handlar på nätet. Nån gång per år kan det bli. I januari var det mycket grejer på rea så då fyndade jag en del kläder och stövlar till min dotter. 
Jag vill inte lägga mycket pengar på kläder så därför köper jag gärna begagnat, som ändå ofta är i mycket gott skick. Det är enkelt att fixa lösa knappar eller trådar som hänger. Med lite tråd på nålen så är plagget som nytt igen.

Men om jag skulle vinna ett presentkort till exempel, så vet jag precis vad jag skulle vilja ha till min dotter. Just nu har den finska webbshopen Kaksikuningasta en utlottning om ett 100e presentkort via deras sida på Facebook.

Jag gillar speciellt märket Molo Kids och deras speciella mönster på kläderna. Jag gillar verkligen inte alla deras mönster. Vissa är bara FÖR mycket. Men många mönster gillar jag. En favorit är deras vinterhalare och vår/hösthalare och då speciellt den randiga Rainbow halaren. Den står högst på önskelistan. Men jag skulle inte köpa den för 139 euro, som normalpriset brukar vara. På rea är den också ännu dyr, tycker jag. Dock antar jag att det är en väldigt hållbar halare som kan ärvas av ett syskon till ett annat och därför väl värt sitt pris.
Just nu finns just denna halare i storlek 68 och 74 (förstås inte i storlek 98 som jag kan tänka mig att köpa till min dotter) för 85 euro, på rean hos Punavuoren peikko. Företaget finns även i normal butiksform i Helsingfors.

Bild från Punavuoren peikko. Vinterhalare Rainbow
Molo Kids är ett danskt företag. http://www.molo-kids.com/
Katalogen med Molo Kids sommarkläder hittar du här

Bilder från www.jerika.fi och www.punavourenpeikko.fi

2 kommentarer:

  1. Hej! Vill tipsa om en bild & prat-grupp för alla som gillar barnkläder! http://www.facebook.com/groups/462414663808747/
    mvh Sandra :)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Jag skall gå med i gruppen.

    SvaraRadera