header

header

lördag 2 mars 2013

Möllers Omega 3 fiskar

Vi har fått två paket med Möllers Omega 3 pikkukalat från företaget Buzzador för att vi skall testa dessa och berätta vad vi tycker om dem.


Ett exempel på att Möllers Omega 3 pikkukalat är omtyckta hos barn:

Igår åt jag lite rökt forellfilé och erbjöd min dotter. Nej, det vill hon inte ha. Hon är inte särskilt förtjust i fisk. Hon pekade på hyllan med Möllers Omega 3 pikkukalat. "Fis, fis, fis". . . det vill säga att den fisken ville hon ha istället. Dock hade hon redan fått sin dagliga dos med Omega 3 fiskar och var tvungen till att avstå. Det gillade hon inte utan tjurade och slängde tidningar runt sig en stund.
Hon tycker verkligen om fiskarna och det är absolut inga problem att få henne att äta dem.

En annan fördel med dessa fiskar är att de är enskilt förpackade och därför lätta att ta med sig på resor. Dessutom är det lätt att dosera rätt mängd, jämfört med Sanasol och Devitol som skall hällas i doseringskopp eller räknas droppar.

Det negativa med dessa förpackningar eller själva geléfiskarna är att de är så tunna att de är svåra att få hela ut ur förpackningen. De vill lätt fastna fast och gå sönder.

I övrigt ger vi tummen upp för Möllers Omega 3 fiskar. Superenkelt att ge två fiskar per dag till små barn (som har tänder och kan tugga).

Testa Möllers Omega 3 du också. De passar för hela familjen och finns att köpa på varuhus och apotek.
www.moller.fi


Mer om företaget Buzzador kan du läsa om du trycker på appen här till höger i sidomenyn  ---->

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar