header

header

fredag 25 januari 2013

Vad jag väntat på detta . . .

Äntligen kommer Familjen annorlunda och Ullared tillbaka i TV-rutan. Mina två absoluta favoritprogram på TV. Men hör o häpna, nog är det allt oturligt. Båda programmen har premiär på måndag 28.1 SAMMA TID. Katastrof tycker jag. Borde inte TV4 och kanal 5 samarbeta så mycket att de inte sätter sådana familjeprogram att gå samtidigt? Detta blir egentligen en spännande "tävling" kanalerna emellan. Vad väljer det svenska, finska och norska folket att se på?

Här i huset har vi enats om att radera några gamla inspelningar i digitalboxen så att de nya Familjen annorlunda programmen ryms dit. Det är nog dessa program jag helst sparar. Ullared programmen brukar gå att kolla på kanal 5 play även efteråt. Dessutom kan jag kolla Nya Ullared samtidigt som Familjen annorlunda bandas. Mmmm. . . måndagskvällarna blir en njutning i vår.

I båda programmen kommer vi att se både kända och okända ansikten. Det gör det hela ännu mera spännande. Morgan och Ola-Conny är ett måste att se i Nya Ullared. Likaså vill jag följa familjerna Wallquist och Ilmrud i Familjen annorlunda. Jättesynd att inte familjen Norrström är med igen. Det har blivit lite av en tradition, att ha sett dem i tre säsonger redan.

Smygtitta på premiären av Nya Ullared

Läs om säsonspremiären i Hallandsposten 

Bild från Hallandsposten


Läs om femte säsongen av Familjen annorlunda 

Familjen Wallqvist     Bild TV4

Familjen Norrström  Bild TV4


Carola i familjen Wetterström  Bild TV4

Bloggar från tidigare medverkande i Familjen annorlunda

http://trollistrollmorsan.blogspot.fi/

http://blogg.loppi.se/familjenannorlunda/

http://minbebis.com/blogg/barbamamman/

http://minbebis.com/blogg/mariawallquist/

http://blogg.loppi.se/elvabarnsmamman/Vad väljer du på måndag Familjen annorlunda eller Nya Ullared?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar