header

header

måndag 16 april 2012

Mellanmål för en hektisk vardag


Jag har blivit uttagen till att buzza
Mannapuddingen från Nestlé
Det visar en undersökning* som Nestlé låtit göra år 2011. Föräldrarna som deltog berättar att färdiga mellanmål underlättar provsmakning av nya smaker och konsistenser. Dessutom säger de att mellanmålen är enkla att använda i en hektisk vardag. Föräldrarna tycker också att de färdiga mellanmålsalternativen är trygga då näringsinnehållet alltid bestäms utifrån barnets ålder.
* Synovate 1/2011

FRÅN BEBIS TILL JUNIOR
Ett barn på 12–14 månader behöver mer energi än någonsin förut. Matportionerna blir större så att barnet ska få i sig all energi, vitaminer och mineraler som behövs för att växa och utvecklas.
Ingredienserna varierar mer, smakkombinationerna blir allt mer spännande och konsistensen börjar likna mat för vuxna. Nestlés Jogolino-puddingar passar som mellanmål eller dessert för att hålla barnen mätta och på gott humör!Nordiska småbarnsföräldrar bjuder allt oftare sina barn på färdiga mellanmålsalternativ.
Har du prövat mannapudding till ditt barn?
Vill du testa nya grejer helt gratis? Vill du gå med i Buzzador? Klicka på appen till höger och läs mera om vad det innebär att vara en buzzador.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar