header

header

lördag 20 augusti 2016

En heldag på Juthbacka marknad

Vi åkte tidigt, för att vara där i tid. Vägen till Nykarleby gick via Malax och vidare norrut med ett lunchstop på Tesses café. Det började regna.
Vid kl.14-tiden kom vi till Juthbacka området. Inget regn och solen tittade fram. Strålande väder. Det bästa möjliga shoppingvädret vi kunde tänka oss. Vi vandrade runt, tittade och fingrade på grejer tills kl.23 på kvällen.
Den medhavda matsäcken uppäten och nöjda med dagen begav vi oss hemåt.
På hemvägen åkte vi via Vasa centrum och det nostalgiska gatuköket. Väl hemma igen 1:45. Det blev en riktig utfärd väl värd att göra om.


Vackraste utsikten i NykarlebyParkeringsplats med fin utsiktBurkar, glas och porslin. Min goda vän Annika Lund och hennes mamma Inga Lund säljer produkter av egen tillverkning (på område A om jag förstod kartan rätt).
 

Spiralhäfte designat av Annika Lund.


Gamla bekanta, mor och dotter, som säljer nya böcker, spel och cd skivor. Cd:n från 5 e/st och böcker från 2 e/st. Område A skulle jag tro.


En pratstund med en god vän, min dotters gudfar.


Solen gick ner men marknaden fortsatte .


Musik och marknadsdans

 
Några inköp från marknaden

 Storasyster har helt själv sovit hos farmor och farfar över natten. Hon är nyss hemkommen. Lillasyster hade pappa för sig själv igår kväll. Båda var helt nöjda och glada även om mamma var borta en lång stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar