header

header

måndag 23 juni 2014

Midsommarhelgen

En regnig, blåsig och kall midsommarhelg hade vi i år. Lillasysters dop gick av stapeln igår. Vi hade hoppats på att få sitta utomhus och fika och även kunna ta några somriga bilder av familjen. Det blev inte så, på grund av vädret. Med min kamera blir det inga tydliga bilder, speciellt inte inomhus. Så jag hoppas kunna få fina familjebilder av någon annan som haft kameran framme. Jag hoppas  på att kunna uppdatera headern på bloggen med lite nyare familjebilder. Det vore på tiden med tanke på att nuvarande bilder är tagna 2011. Här är några lyckade bilder från gårdagen iallafall.På grund av det kalla vädret blev det långärmat innanför festklänningen för storasyster. Tålamodet i kyrkan höll ganska bra under själva dopcermonin iallafall. Prästen gillar jag skarpt. Han höll begravningen av min farmor. Nu fick han äran att döpa nykomlingen i familjen. Han brukar hålla Knattegudstjänster i vår kyrka och är därför bekant för oss från tidigare. Två par faddrar fick lillasyster. På bilden hålls hon i av sin egen faster (samtidigt gudmor). 


 Kaffeserveringen hemma bestod av både salt och sött. Kombinationen av chokladmousse, lemoncurdgrädde och vit marsipan gjorde doptårtan helt lyckad. 


Lillasyster sov sig igenom dopet och fortsatte att sova hemma.


Mormor och farmor


För 25 år sedan, kring midsommar,  föddes min kusin. Igår fick han hålla i lillasyster. Det blev en lyckad bild som visar på hur snabbt 25 år har gått. Jag minns honom ännu som liten!Dopgåvor från församlingenTACK för alla fina presenter, säger lillasyster!


Nu är tjejen döpt och vi har sommaren framför oss. Nu hoppas vi bara på bättre väder så att vi kan vara ute, leka och klä oss i fina klänningar utan att frysa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar